NOVAK DOO


Image

Osnovni cilj razvoja firme Novak doo je stvaranje i osvajanje novih proizvoda prema tehničkoj dokumentaciji (specifikaciji) ili uzorku, kao i želja da širimo poslovanje na nova tržišta i da proizvodi u potpunosti zadovolje potrebe i očekivanja kupaca. Naše ciljeve, razvoj i modernizaciju ostvarujemo ulaganjem u nove tehnologije i stručno usavršavanje (posećivanjem sajmova, konferencija i panela iz gumarske industrije).
Vizija firme Novak doo je da unapred određenom razvojnom strategijom postanemo regionalni proizvođač gumenih proizvoda i ostanemo pouzdan partner starim klijentima i onima koji tek dolaze, poštujući tri pravila: visok kvalitet izrade, korektne cene i dogovoreni rokovi. Takođe, konstantno unapređujemo organizaciju poslovanja, pazimo o zaštiti životne sredine, kao i o bezbednosti na radu.

Sirovine koje posedujemo za izradu proizvoda ispunjavaju sve standarde po pitanju tehnološkog kvaliteta. Naši proizvodi nalaze upotrebu u mnogim industrijskim sferama: građevinskoj, automobilsokoj, pekarskoj, štamparskoj, prehrambenoj...

Od samog početka firme Novak doo je imala za cilj da konstanto širi prodajni asortiman, čiji je veći deo proizvodni. Posle 25 godina postojanja možemo se pohvaliti sa 6 kategorija asortimana koje nudimo na tržištu:

1. Proizvodnja gumenih proizvoda
2. Gumeni podovi i gumene ploče
3. Gumena creva
4. Izrada transportnih traka
5. Sečenje i lepljenje gume
6. Sunđer trake, gajtani i ploče

Ukoliko u ponudi nemamo proizvod koji Vam je potreban, Novak doo će pokušati da prema Vašoj specifikaciji ili uzorku izradi takav proizvod.

Pozivamo Vas da se i Vi priključite našoj distributivnoj mreži i da uz visok kvalitet naših proizvoda i odlične uslove saradnje ostvarite svoj poslovni cilj, uz obostrano zadovoljstvo.
NAŠI KLIJENTI

Tokom dugogodišnjeg rada imali smo prilku da sarađujemo sa nekim od najvećih kompanija